Snickare Lund

Erfarna och skickliga snickare i Lund

Vad roligt att du har hittat hit! Många av våra uppdrag handlar om fasadarbeten så som murning och putsning, men vi har även snickare som utför alla möjliga jobb inom bygg. Kanske du ska bygga om eller bygga ut? Då har vi på Brenova skickliga snickare som utför arbeten i Lund med omnejd!

Men vi hjälper även till med uppdrag som innefattar rivning, vilket ju kan behövas ibland innan man bygger nytt. När du ska putsa eller mura har vi kunniga murare och när du behöver hjälp med taktvätt så har vi rätt redskap för det. Du kan vara säker på att vi alltid gör vårt bästa för att leverera ett resultat du blir nöjd med. Vi är ett team på fyra drivna hantverkare med hög arbetsmoral och när vi har ett större uppdrag som kräver mer arbetskraft så hyr vi in fler.

Vi arbetar primärt i Skåne och finns lättillgängliga för dig i bland annat Lund. För oss spelar det mindre roll vart du befinner dig, är du i behov av våra snickare så ser vi helt enkelt till att finnas där för dig. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller funderingar kring våra tjänster eller hur vi skulle kunna hjälpa dig.

Vår ambition är att göra verklighet av din vision och vi finns till hands med vår expertis om du behöver råd angående ditt projekt. Oavsett om du vänder dig till oss som privatkund eller företag så är alla uppdrag lika viktiga för oss och vi tycker det är roligt att få vara delaktiga i både stora och mindre projekt. Vi ser fram emot att höra av dig så varmt välkommen att kontakta oss på Brenova i Skåne redan idag!

Dina snickare i Lund och övriga Skåne